CONEIX LA COSTA DAURADA

ENTORN

Mira tot allò que trobaràs al nostre voltant.

entorno
CADA DIA, UN RACÓ DIFERENT

COSTA DAURADA

Descobreix tot el que la Costa Daurada us pot oferir. Viu unes vacances inoblidables, envoltat de càlides platges, emocionants experiències i una infinitat de destinacions turístiques per visitar.

Les nostres festes més tradicionals prenen vida gràcies a la pólvora dels focs artificials. Entre les estrelles de fum apareixen diferents personatges típics de les festes com diables, gegants, capgrossos, sardanes i castellers amb les seves espectaculars construccions humanes.

CULTURA MIL·LENÀRIA

Tarragona mil·lenària i festes tradicionals a Playa Bara

Estem ubicats en una comarca marcada pel seu passat romà. Tarragona va ser capital de la Hispània romana (Imperial Tarraco). En aquesta ciutat podreu contemplar més de 2.000 anys d’història visitant l’amfiteatre, fòrum romà, aqüeducte, muralla i art divers.

Les nostres festes més tradicionals prenen vida gràcies a la pólvora dels focs artificials. Les nostres festes més tradicionals prenen vida gràcies a la pólvora dels focs artificials. Entre les esteles de fum apareixen diferents personatges típics de les festes com diables, gegants, capgrossos, sardanes i els anomenats castellers: espectaculars construccions humanes.

CULTURA MIL·LENÀRIA

Gastronomia i activitats a Playa Bara

La nostra dieta mediterrània és present a les poblacions costaneres, que fan del mar el seu mode de vida. A les seves llotges es pot veure la subhasta pública del peix i marisc capturat pels seus pescadors. Cal no tastar la cuina tradicional de la zona com la calçotada, la xatonada o la romescada (cassola de peix i marisc al romesco).

El nostre magnífic clima permet diverses opcions de lleure a les nostres platges de sorra calcària: Jet-ski, Vela, Windsurf… Si busca alguna cosa més relaxada pot practicar la pesca esportiva tranquil·lament a la platja. I per als que se sentin joves, es pot ballar tota la nit a les discoteques de la zona o passar un bon dia al gran parc d’atraccions Port Aventura™.

CULTURA MIL·LENÀRIA

Platja Roda de Barà

Any rere any, la qualitat de les aigües i les instal·lacions d’aquesta platja són mereixedors de la bandera blava europea. La Unió Europea concedeix anualment unes 86 banderes blaves a les platges catalanes. Roda de Barà en va rebre 3, una per cada platja de la zona: Platja de la Costa Daurada, de la Punta de la Guineu i de Roda de Barà. Totes tenen una temperatura mitjana de l’aigua de 22,5ºC a l’estiu, i un clima sec i assolellat fins i tot en temporada baixa.

La de Roda de Barà és una de les millors platges del llevant català i és a 80 metres del nostre càmping. De fina sorra blanca i amb un massís de roques que ens proporciona unes vistes immillorables de la Costa Daurada. Àmplia i amb diversos serveis a la seva disposició (snack-bar i restaurant a la mateixa platja). Ideal per a excursions a peu. Propera a un típic poble de pescadors anomenat Roc de Sant Gaietà, ple de possibilitats per anar a comprar i passar el temps lliure.

Close
Close