POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Política de privacidad

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: CÀMPING CARAVANNING PARK PLAYA BARA, SL

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució dun contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional, que podeu exercir dirigint-vos a l’adreça admin@barapark.es; personal@barapark.és.

Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: CÀMPING CARAVANNING PARK PLATJA BARA, SL – NIF: B43393784 – Adreça postal: CRTA. N-340 KM. 11883, 43883 RODA DE BARÀ – TARRAGONA Telèfon: 977802701 – Correu electrònic: admin@barapark.es; personal@barapark.es

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

A CAMPING CARAVANNING PARK PLAYA BARA, SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions a prop dels mateixos, així com el enviament de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les vostres dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·licite la supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

Us indiquem la base legal per al tractament de les vostres dades:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
  • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CAMPING CARAVANNING PARK PLAYA BARA, SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. En aquest cas, CAMPING CARAVANNING PARK PLAYA BARA, SL deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podreu exercitar materialment els vostres drets de la manera següent: enviant un correu electrònic a admin@barapark.es; personal@barapark.es o una carta a CRTA. N-340 KM. 11883, 43883 RODA DE BARÀ – TARRAGONA

Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del vostre lloc web: www.agpd.es.

Close
Close