PARK PLAYA BARA – CAMPING

Anar de càmping a PARK PLAYA BARA és ideal per a les famílies que prefereixen estar en contacte amb la natura, sense preocupacions, en un entorn acollidor i amb el magnífic clima de la costa mediterrània.

PARK PLAYA BARA – TARIFES

DESCARREGA LES TARIFES
DESCARREGA LES TARIFES

¿VOLS VENIR A GAUDIR DEL BARAPARK?

CONTACTA’NS

AMFITEATRE GRATIS

CADA DÍA – SHOWS – FOLKLORE – ANIMACIÓ – SPECIALS KIDS – KINDER
MINIDISC – COMPETICIONS – JOCS – PREMIS

CARACTERISTIQUES DEL NOSTRE CAMPING PARK PLAYA BARA

PARCEL·LES: Les parcel·les són d’ús unifamiliar, estan delimitades i previstes per instal·lar tot l’equip, inclòs el cotxe. Per favor assegurin-se que la plaça escollida és la ideal per instal·lar-se. Per canviar de parcel·la ha d’avisar prèviament a Recepció. Estan totalment prohibits les cordes i claus en arboles així com tota classe de tendals.
ELECTRICITAT: Totes les places tenen la seva presa d’electricitat de 220V – 5A.
AIGUA: L’aigua NO és potable en el càmping. Hi ha fonts d’aigua potable en diferents zones del càmping.
SERVEIS COMPLEMENTARIS GRATUÏTS: Caixer Automàtic – Sala de Planxat – Dutxes amb aigua freda i calenta – Pipi-ca i Dutxa-ca – Safareig de Cotxes – WC químic – Presa d’aigua i desguàs per a caravanes (sol·licitar-ho a l’arribada) – Zona esportiva – Futbol – Bàsquet – Parc Infantil – Mini Club – TV satèl·lit, espectacles i activitats d’animació en el nostre Amfiteatre – Piscina climatizada a 24º C – Jacuzzi – Piscina especial per a bebès i menors de 2 anys.
SERVEIS COMPLEMENTARIS: Bar – Restaurant – Supermercat -Kiosko- Caixes de seguretat – Consultori Mèdic – Lavanderia amb servei d’assecadores – Tennis – Frontó – Padel – Disc – Minigolf – Bolera – Gimnàs – Banys Privats Familiars – Ciber-cafè – Zona Wifi – Perruqueria – Centre de Massatges Termes del César (SPA) – Sala de festes Les Gales del Cessar – Pàrquing Subterrani.
VEHICLES: La velocitat està limitada a 10 Km/h. A partir de les 24h. i fins a les 7 del matí, no està permesa l’entrada ni sortida de vehicles. La barrera estarà tancada i s’haurà de deixar el vehicle en el Pàrquing que tenim a aquest efecte.

BICICLETES: Per la seva pròpia seguretat, està prohibida la circulació de bicicletes en enfosquir i durant la nit.
GOSSOS: Els gossos són benvinguts al nostre càmping sempre que no pertanyin a races potencialment perilloses i les seves mescles. Durant la seva estada el gos haurà d’estar sempre amb corretja i acompanyat del seu amo.
ESCOMBRARIES: Haurà de dipositar-se en BOSSES DE PLÀSTIC en els llocs corresponents. Al dia de sortida la parcel·la ha de quedar totalment neta.
TV I APARELLS DE RÀDIO: Si disposen de receptors han d’estar dins de la seva caravana, autocaravana o tenda. El volum no ha de molestar a la resta d’acampadores.
SILENCI: Donat el caràcter familiar d’aquest Càmping, és molt important respectar l’horari de silenci que va des de les 24:00 hrs fins a les 07:00 hrs.
PAGAMENT: Recomanem als nostres clients que desitgin emprendre el seu viatge a primera hora del dia, que abonin la seva factura el dia anterior en Recepció Platja (9-13h./17-20h.)
VISITES: Les visites estan totalment prohibides en el període d’ALTA TEMPORADA. En BAIXA TEMPORADA els familiars dels acampadors que vulguin visitar-los hauran de deixar en Recepció un document que els identifiqui i abonar el preu segons tarifa, per persona i per cotxe. L’aparcament de visites es troba en el Pàrquing de l’entrada.
ENTORN: Platja Bara és un veritable jardí Botànic preguem respectin l’entorn natural, les seves plantes i flors.

Newsletter & Special offers

Park Playa Bara Camping Resort & Spa
4.5
Based on 8 reviews
powered by Facebook
Laurence Foret
Laurence Foret
2020-05-18T09:04:03+0000
Endroit magnifique pour les vacances en famille
Imca Goedegebuur Wolf
Imca Goedegebuur Wolf
2020-04-22T07:02:52+0000
Top camping , er is de laatste jaren een hoop veranderd maar het is er zeker niet minder op geworden , misschien zelfs... beter op sommige punten .read more
Yolanda Belvis
Yolanda Belvis
2020-04-10T12:36:45+0000
Un camping muy familiar, con unas instalaciones magníficas para poder disfrutar con la familia. Aveces no hace falta... irse tan lejos, si eres de Tarragona, para que tus vacaciones sean excelentes. y los que vienen de fuera, vean comparen y cuando terminen sus vacaciones, les garantizo que volverán a repetir.read more
Henk Berkelaar
Henk Berkelaar
2020-03-21T19:43:21+0000
Ontzettend fijne camping Met een camping winkel met best redelijke prijzen Ook een geweldige snackbar
Maes Eddy
Maes Eddy
2020-02-04T11:38:09+0000
Very good campsite, super animation team, and staff very friendly, very good restaurant
Jakob Nielsen
Jakob Nielsen
2020-02-03T19:36:48+0000
Rigtig dejlig camping plads
Jeffrey Maas
Jeffrey Maas
2020-02-03T18:23:20+0000
Great time to spend your holiday!!Great animation great fun. 😊👍