PARK PLAYA BARA – CAMPING

Anar de càmping a PARK PLAYA BARA és ideal per a les famílies que prefereixen estar en contacte amb la natura, sense preocupacions, en un entorn acollidor i amb el magnífic clima de la costa mediterrània.

¿VOLS VENIR A GAUDIR DEL BARAPARK?

RESERVA

AMFITEATRE GRATIS

CADA DÍA – SHOWS – FOLKLORE – ANIMACIÓ – SPECIALS KIDS – KINDER
MINIDISC – COMPETICIONS – JOCS – PREMIS

CARACTERISTIQUES DEL NOSTRE CAMPING PARK PLAYA BARA

PARCEL·LES: Les parcel·les són d’ús unifamiliar, estan delimitades i previstes per instal·lar tot l’equip, inclòs el cotxe. Per favor assegurin-se que la plaça escollida és la ideal per instal·lar-se. Per canviar de parcel·la ha d’avisar prèviament a Recepció. Estan totalment prohibits les cordes i claus en arboles així com tota classe de tendals.
ELECTRICITAT: Totes les places tenen la seva presa d’electricitat de 220V – 5A.
AIGUA: L’aigua NO és potable en el càmping. Hi ha fonts d’aigua potable en diferents zones del càmping.
SERVEIS COMPLEMENTARIS GRATUÏTS: Caixer Automàtic – Sala de Planxat – Dutxes amb aigua freda i calenta – Pipi-ca i Dutxa-ca – Safareig de Cotxes – WC químic – Presa d’aigua i desguàs per a caravanes (sol·licitar-ho a l’arribada) – Zona esportiva – Futbol – Bàsquet – Parc Infantil – Mini Club – TV satèl·lit, espectacles i activitats d’animació en el nostre Amfiteatre – Piscina climatizada a 24º C – Jacuzzi – Piscina especial per a bebès i menors de 2 anys.
SERVEIS COMPLEMENTARIS: Bar – Restaurant – Supermercat -Kiosko- Caixes de seguretat – Consultori Mèdic – Lavanderia amb servei d’assecadores – Tennis – Frontó – Padel – Disc – Minigolf – Bolera – Gimnàs – Banys Privats Familiars – Ciber-cafè – Zona Wifi – Perruqueria – Centre de Massatges Termes del César (SPA) – Sala de festes Les Gales del Cessar – Pàrquing Subterrani.
VEHICLES: La velocitat està limitada a 10 Km/h. A partir de les 24h. i fins a les 7 del matí, no està permesa l’entrada ni sortida de vehicles. La barrera estarà tancada i s’haurà de deixar el vehicle en el Pàrquing que tenim a aquest efecte.

BICICLETES: Per la seva pròpia seguretat, està prohibida la circulació de bicicletes en enfosquir i durant la nit.
GOSSOS: Els gossos són benvinguts al nostre càmping sempre que no pertanyin a races potencialment perilloses i les seves mescles. Durant la seva estada el gos haurà d’estar sempre amb corretja i acompanyat del seu amo.
ESCOMBRARIES: Haurà de dipositar-se en BOSSES DE PLÀSTIC en els llocs corresponents. Al dia de sortida la parcel·la ha de quedar totalment neta.
TV I APARELLS DE RÀDIO: Si disposen de receptors han d’estar dins de la seva caravana, autocaravana o tenda. El volum no ha de molestar a la resta d’acampadores.
SILENCI: Donat el caràcter familiar d’aquest Càmping, és molt important respectar l’horari de silenci que va des de les 24:00 hrs fins a les 07:00 hrs.
PAGAMENT: Recomanem als nostres clients que desitgin emprendre el seu viatge a primera hora del dia, que abonin la seva factura el dia anterior en Recepció Platja (9-13h./17-20h.)
VISITES: Les visites estan totalment prohibides en el període d’ALTA TEMPORADA. En BAIXA TEMPORADA els familiars dels acampadors que vulguin visitar-los hauran de deixar en Recepció un document que els identifiqui i abonar el preu segons tarifa, per persona i per cotxe. L’aparcament de visites es troba en el Pàrquing de l’entrada.
ENTORN: Platja Bara és un veritable jardí Botànic preguem respectin l’entorn natural, les seves plantes i flors.