DESCOBREIXI LA MERAVELLOSA COSTA DAURADA

TARRAGONA MIL•LENÀRIA I FESTES TRADICIONALS A PARK PLAYA BARA

Estem ubicats en una comarca marcada pel seu passat romà. Tarragona va ser capital de la Hispània romana (Imperial Tàrraco). En aquesta ciutat podran contemplar més de 2.000 anys d’història visitant l’amfiteatre, fòrum romà, aqüeducte, muralla i art divers.

Les nostres festes més tradicionals cobren vida gràcies a la pólvora dels focs artificials. Entre les esteles de fum apareixen diferents personatges típics de les festes com diables, gegants, capgrossos, sardanes i castellers amb les seves espectaculars construccions humanes.

GASTRONOMIA I ACTIVITATS A PARK PLAYA BARA

La nostra dieta mediterrània és present a les poblacions costaneres, que fan de la mar la seva manera de vida. Als seus mercats de peix es pot veure la subhasta pública del peix i marisc capturat pels seus pescadors. No ha d’oblidar tastar la cuina tradicional de la zona com la “calçotada”, la “xatonada” o bé la “romescada” (cassola de peix i marisc al romesco).

El nostre magnífic clima permet diverses opcions d’oci en les nostres platges de fina sorra: Jet-Ski, Vela, Windsurf … Si busca alguna cosa més relaxada pot practicar la pesca esportiva tranquil•lament a la platja. I pels que se sentin joves, es pot ballar tota la nit a les discoteques de la zona o passar un bon dia en el gran parc d’atraccions Port Aventura ™.

PLATJA RODA DE BARÀ

Any rere any, la qualitat de les aigües i instal•lacions d’aquesta platja són mereixedors de la bandera blava europea. La Unió Europea concedeix anualment unes 86 banderes blaves a les platges catalanes. Roda de Barà en va rebre 3, una per cada platja de la zona: Platja de la Costa Daurada, de la Punta de la Guineu i de Roda de Barà. Totes aquestes platges tenen una temperatura mitjana de l’aigua de 22,5ºC a l’estiu, i un clima sec i assolellat fins i tot en temporada baixa.

La de Roda de Barà és una de les millors platges del llevant català. De fina sorra blanca i amb un massís de roques que ens proporciona unes vistes immillorables de la Costa Daurada. Àmplia i amb diversos serveis a la seva disposició (snack-bar i restaurant a la mateixa platja). Ideal per a excursions a peu. Propera a un típic poble de pescadors anomenat Roc de Sant Gaietà, ple de possibilitats per passar el temps lliure o per anar a comprar.

ELS ESPEREM