ESTIMADES FAMÍLIES

La nostra il·lusió i propòsit és obrir el 18 de juny

Abans de res, esperem que es trobin bé de salut i que molt aviat puguin tornar a gaudir de l’aire lliure i la naturalesa amb nosaltres. Des de PARK PLATJA BARA, agraïm a tot el personal actiu durant aquest estat d’alerta pel seu enorme esforç, i fem costat a les persones més necessitades en aquests moments de dificultat.

CONTINGUTS

1. Seguretat davant la incertesa.

2. Clients de càmping i bungalow

3. Clients de temporada càmping primavera i completa

4. Noves ofertes i serveis per a un any excepcional

5. Notícies

SEGURETAT DAVANT LA INCERTESA

Enguany, tan important per a nosaltres, amb moltes sorpreses preparades per al 50è aniversari, se’ns presenta ple de reptes, però també un moment per a la reflexió. Les mesures excepcionals que hem d’aplicar davant l’emergència sanitària, els canvis que dia a dia es van anunciant per part de les autoritats sanitàries, ens obliguen a fer un acte de responsabilitat amb els nostres clients, que durant tants anys ens han donat suport i recomanat.

Des de l’inici de l’emergència sanitària, hem estat treballant per a poder oferir-los seguretat durant la seva estada i qualitat en tots els nostres serveis. Els equips de neteja, recepció, manteniment, restauració, seguretat i animació estan desenvolupant els reglaments interns i protocols sota les directrius de les autoritats competents perquè puguin gaudir aquest any del nostre Resort amb la màxima seguretat. Som conscients que aquest 2020 serà excepcional i ja tenim la vista posada perquè el 2021 formi part del 50è aniversari.

Atès que les mesures extraordinàries van variant, agraïm la seva comprensió davant qualsevol canvi que pugui sorgir

CLIENTS DE CÀMPING y BUNGALOW

Per a les reserves de càmping, bungalow i Sèniors 60+ (excepte clients de temporada), li oferim les següents opcions. Si reserva, canvia de dates o manté una reserva existent, vostè pot…

OPCIÓ 1

DESCOMPTE ACUMULABLE

Aplicarem un 5% de descompte a la seva reserva de 2020, acumulable a la resta de promocions i descomptes.

OPCIÓ 2

AJUDI’NS A AJUDAR

El 5% de la seva reserva serà donat als més necessitats i a la recerca de COVID-19, sense cost addicional per a vostè.

COM FUNCIONA. OPCIÓ 1: li aplicarem un 5% de descompte pagant amb targeta de dèbit o crèdit a Recepció. OPCIÓ 2: Destinarem el 5% del total de la seva estada a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio (https://www.ccma.cat/tv3/marato/). Si ens ho permet, el nom de la seva família apareixerà en la nostra web per a destacar el seu suport en aquests moments de dificultat per a moltes altres famílies.

Aquestes opcions estan disponibles si vostè desitja:

CANVIAR DE DATES si té la possibilitat d’evitar la cancel·lació de la reserva i la posposa per a altres dates d’aquest mateix any.

TORNAR A RESERVAR si ja va cancel·lar i desitja tornar a reservar per a enguany.

FER UNA NOVA RESERVA

MANTENIR UNA RESERVA EXISTENT

Ens adaptem a la situació:

FLEXIBILITAT DE CONDICIONS: Retornem el 100% del dipòsit per a cancel·lacions realitzades fins a 24 hores abans de la seva arribada, per a les famílies que van reservar abans del 24 d’abril. Per a les reserves fetes a partir de 25 d’abril, el període per a recuperar el dipòsit passa de 30 dies a 7 dies.

MIREM EL FUTUR: per a les famílies que hagin reservat abans del 24 d’abril, si no poden venir aquest any i deixen el dipòsit de reserva per al 2021, es mantindran els mateixos preus i condicions que el 2020.

NOVES OFERTES i SERVEIS…

per un any excepcional

A més de totes les millores que hem fet per al 50è aniversari, posarem a la disposició de tots els clients la informació de les noves ofertes i serveis, atenent la situació i per a millorar la seva estada en el Resort:

1. Restaurant a domicili: Obrim el servei d’aliments, begudes i menús especials directe a la seva parcel·la o allotjament.

2. Entrada d’1 dia: Gaudi amb la seva família d’una parcel·la i de tots els serveis i instal·lacions del Resort.

3. La seva segona residència: oferta de TEMPORADA juliol o agost. Bé sigui en un dels nostres allotjaments o de càmping, gaudeix durant el mes de juliol o agost de tots els serveis i instal·lacions del Resort.

4. Packs familiars: Ofertes especials per a estades d’una setmana o entre setmana en càmping o allotjament, amb mitja pensió o pensió complerta a domicili.

5. Experimenti l’aire lliure: Hem preparat activitats d’animació i esports per a totes les edats que asseguren la distància social per a continuar gaudint del Resort i augmentar la seguretat i prevenció.

6. COVID FREE: Els equips de neteja, recepció, manteniment, restauració, seguretat, servei mèdic i animació estan aplicant les mesures necessàries perquè aquest any excepcional continuïn gaudint del Resort.

NOTÍCIES

Newsletter & Special offers

Park Playa Bara Camping Resort & Spa
4.5
Based on 8 reviews
powered by Facebook
Laurence Foret
Laurence Foret
2020-05-18T09:04:03+0000
Endroit magnifique pour les vacances en famille
Imca Goedegebuur Wolf
Imca Goedegebuur Wolf
2020-04-22T07:02:52+0000
Top camping , er is de laatste jaren een hoop veranderd maar het is er zeker niet minder op geworden , misschien zelfs... beter op sommige punten .read more
Yolanda Belvis
Yolanda Belvis
2020-04-10T12:36:45+0000
Un camping muy familiar, con unas instalaciones magníficas para poder disfrutar con la familia. Aveces no hace falta... irse tan lejos, si eres de Tarragona, para que tus vacaciones sean excelentes. y los que vienen de fuera, vean comparen y cuando terminen sus vacaciones, les garantizo que volverán a repetir.read more
Henk Berkelaar
Henk Berkelaar
2020-03-21T19:43:21+0000
Ontzettend fijne camping Met een camping winkel met best redelijke prijzen Ook een geweldige snackbar
Maes Eddy
Maes Eddy
2020-02-04T11:38:09+0000
Very good campsite, super animation team, and staff very friendly, very good restaurant
Jakob Nielsen
Jakob Nielsen
2020-02-03T19:36:48+0000
Rigtig dejlig camping plads
Jeffrey Maas
Jeffrey Maas
2020-02-03T18:23:20+0000
Great time to spend your holiday!!Great animation great fun. 😊👍