ANIMACIÓ

Sigui per un dia, un cap de setmana o unes merescudes vacances, recordarà el seu temps en parella o en família en PARK PLATJA BARA ple d’activitats i experiències. Sessions de spa, massatges i relaxació; infinitat d’activitats per a nens, competicions esportives de tot tipus, classes dirigides, activitats en família, balls, i per descomptat varietat d’espectacles nocturns i al llarg del dia per a tots els públics.

El nostre equip d’animadors farà que grans i petits no tinguin un moment per avorrir-se: la diversió i l’exercici estan assegurats amb la nostra oferta d’instal·lacions i activitats en plena natura.

Programació tota la temporada
Miniclub
Juniors
Joves i adults
Seniors 60+
Espectacles nocturns

PROGRAMACIÓ TOTA LA TEMPORADA

Activitats a l’aire lliure per a tots els públics, concursos i espectacles de participació, tranquil·litat i relaxació, interactuació amb la natura i l’entorn, cap de setmana en naturalesa, cap de setmana en família, cap de setmana aquàtic.

MINICLUB: Activitats i jocs a l’aire lliure, tot tipus de manualitats i tallers, concursos, minidisco cada dia, activitats didàctiques, ous de pasqua, activitats orientades a la natura, olimpíades san juan, gimcanes, got talent.

JUNIORS: (CAP DE SETMANA) activitats esportives i tornejos a l’aire lliure, olimpíades san juan, gimcanes, concursos,

ADULTS: Activitats i tornejos a l’aire lliure, manualitats, excursions, classes (anfizumba, pilates, tonificació, aiguagim …) olimpíades sant joan, concursos, gimcanes en família.

ESPECTACLES: Concursos i shows de participació, potser didàctics, bingo, trivial party, gran prix, que apostem, em rellisca, tornejos nocturns, sketch night, sant juan night, musicals per l’equip d’animació.

Activitats per a totes les edats i tot tipus de públic, Esport i activitats a l’aire lliure, cohesió familiar, oci nocturn, activitats orientades a interactuar amb la natura i l’entorn, desenvolupament d’habilitats i aptituds personals, coneixement de la cultura del nostre entorn, relaxació i tranquil·litat, espai obert per a esdeveniments (camp de futbol, ​​amfiteatre), integració de grups, cura i benestar.

MINICLUB: Activitats i jocs a l’aire lliure, tot tipus de manualitats i tallers, concursos, minidisco cada dia, activitats didàctiques, activitats orientades a la natura, gimcanes. matins temàtiques, crazy bingo, assaig got talent, recerca de l’tresor, jocs i balls a la piscina.

JUNIORS: Gran diversitat d’activitats i tornejos a l’aire lliure, concursos, crazy bingo, tallers educatius, jocs i balls de piscina.

ADULTS: Activitats i tornejos a l’aire lliure, excursions, classes (anfizumba, pilates, tonificació, aiguagim, spinning, ioga, bodycombat, body balanç …), gimcanes en família, tallers i manualitats, balls a la piscina.

ESPECTACLES: Musicals per l’equip d’animació, xous acrobàtics, música en viu, sketch night, oscars night, el gran duel, got talent per a nens, còmic show.

Entre setmana: Activitats en família, jubilats o grups, tranquil·litat i relaxació, interactuació amb la natura i l’entorn.

Cap de setmana: Activitats a tots els públics, cap de setmana temàtic en família.

MINICLUB: Activitats i jocs a l’aire lliure, tot tipus de manualitats i tallers, concursos, minidisco, activitats didàctiques, activitats orientades a la natura, gimcanes i dies temàtics, photocall, llibre de botànica.

JUNIORS: (cap de setmana) Activitats i tornejos a l’aire lliure, concursos, gimcanes temàtiques, tallers educatius, taller de cuina, photocall.

ADULTS: Activitats i tornejos a l’aire lliure, excursions, classes (anfizumba, pilates, tonificació, cuina …), concursos, gimcanes en família, photocall, tallers naturals.

SENIORS: Excursions, tornejos petanca, pilates, còctel degustació, bingo, tallers naturals.

ESPECTACLES: Concursos i shows de participació, tributs, xous acrobàtics, música en viu, potser didàctics, bingo, skecth night, Broadway xou.

JUNIORS

Un espai natural per divertir-se, exercitar-se i fer amics

Encontrarán infinidad de torneos como futbol, básquet, ping pong, waterpolo… También actividades como dardos, sjoelen, billar y actividades al aire libre con juegos tradicionales y competiciones. Los juniors y adolescentes pasarán unas vacaciones inolvidables.

Trobaran infinitat de tornejos com futbol, bàsquet, taula, waterpolo … També activitats com dards, sjoelen, billar i activitats a l’aire lliure amb jocs tradicionals i competicions. Els júniors i adolescents passaran unes vacances inoblidables.

JÓVENES Y ADULTOS

Activitats, classes dirigides i fitness, a l’aire lliure o al gimnàs

Per al nostre públic a partir de 16 anys, oferim diverses alternatives com tornejos esportius (futbol, pàdel, tennis, bàsquet, ping-pong, waterpolo), activitats especials com arc i tir amb carabina, rutes programades i zumba a l’amfiteatre. Gràcies a les nostres nombroses instal·lacions, podrà practicar el seu esport favorit amb total comoditat. Per als tranuitadors, al Resort ofereix la seva peculiar club-disc nocturn.

Assisteixi al nostre gimnàs per mantenir-se en forma, on trobareu tota mena de màquines per realitzar cada tipus d’exercici. Sempre estarà acompanyat d’una persona que podrà aconsellar en tot moment ia més participar en classes dirigides i als l’aire lliure com zumba, spinning, pilates, gap, ioga, stretching …

SENIORS 60+

Vida activa i saludable

Gaudi amb el nostre equip d’animació de totes les alternatives que li ofereix el Resort, des tornejos com petanca, excursions, classes d’espanyol, aquagym o aeròbic, fins als nostres còctel degustació i tast de vins. Aprofita les tardes a Las Galas amb els nostres diferents jocs amb premis com el bingo i la nit amb el nostre equip d’animació amb balls de saló, llatins i espectacles nocturns.

Tasteu d’un sopar amb música acústica en el nostre restaurant Mas Bara, festes i nits temàtiques al restaurant de platja Ona de Bara o espectacles més exclusius al nostre recinte Les Gales.

ESPECTACLES NOCTURNS

Per a tota la família

Diviértanse assistint als espectacles del nostre gran amfiteatre romà amb musicals creats per l’equip d’animació, en els quals podran participar en concursos, shows acrobàtics i tematitzats, tributs, música en viu i molt més.