Restaurants

Amb 8 punts de restauració diferent, gaudiu de la nostra àmplia oferta gastronòmica a cada moment segons les vostres necessitats, restaurant amb graella, especialitat d’arrossos i peixos, tapes, take away i molt més.

Explora els restaurants

ELS NOSTRES RESTAURANTS I ESPAIS D’OCI

Ubicat a la “platja Llarga” amb unes vistes privilegiades, oferim una gastronomia focalitzada en productes del mar, arrossos i una àmplia varietat de tapes que es complementen amb una terrassa superior amb còctels i combinats per gaudir de la nits davant del mar.

Tel. +34 977 80 27 01 / info@barapark.es

Si no vols cuinar, t’oferim menjar per emportar.

Una oferta gastronòmica de qualitat. Pizzes, varietat de paelles, pollastre rostit, pastes al gust, assortiment d’amanides, croquetes, hamburgueses i entrepans.

Tel. +34 977 80 27 01 / info@barapark.es

REALITZAR COMANDA
VEURE CARTA

Masia tradicional catalana.

El nostre restaurant principal, obert tot el dia. Des de desdejunis, menú diari i una àmplia oferta a la carta amb productes frescos elaborats amb la nostra brasa.

Tel. +34 977 80 27 01 / info@barapark.es

VEURE MENÚ
VEURE ESMORZARS

Gaudeix de la nostra piscina amb el nostre restaurant Forum, amb una oferta amb plats combinats, hamburgueses, entrepans, pizzes i tapes per poder passar tot el dia refrescant- te a la nostra piscina sense haver de preocupar-te de cuinar.

Gaudeix de la nostra gastronomia de tapes, entrepans i pizzes mentres gaudeixes dels nostres espectacles a l’Amfiteatre.

Les Gales

Un espai emblemàtic per celebrar ocasions especials, esdeveniments i espectacles de manera privada.

Contacta’ns per a més informació.

El nostre bar ubicat a l’amfiteatre. Amb oferta de dolços, granissats, gelats, refrescos i cafè.

Discoteca

La millor música, espectacles i festes temàtiques amb el millor ambient per a les vostres nits d’estiu.

Complementa els teus moments de piscina amb la teva beguda preferida sense haver de sortir de l’aigua amb els nostres combinats especials, còctels i granissats durant tot el dia.