ANIMACIÓ

Sigui per a un dia, un cap de setmana o unes merescudes vacances, recordareu el vostre temps en parella o en família a PLAYA BARA ple d’activitats i experiències.

animacion_icon
PASSA-T'HO A GRAN TINGUIS L'EDAT QUE TINGUIS

ACTIVITATS PER A TOTS

Infinitat d’activitats per a nens, competicions esportives de tota mena, classes dirigides, activitats en família, balls i, per descomptat, varietat d’espectacles nocturns i al llarg del dia per a tots els públics.

El nostre equip d’animadors farà que petits i grans no tinguin un moment per avorrir-se: la diversió i l’exercici estan assegurats amb la nostra oferta d’instal·lacions i activitats en plena natura.

Consulta la programació

newspaper@2x

Programa d'animació

Activitats Infantils

Al llarg de tot el dia, els nens podran participar en nombrosos jocs i activitats guiades i coordinades pels nostres animadors.

Aprofiteu les nostres instal·lacions com la piscina amb jocs aquàtics; el minigolf, el nostre miniclub renovat amb diversos tallers, manualitats, globoflèxia, pintacaretes i per descomptat cada dia amb la minidisco a l’amfiteatre amb balls i jocs en família.

També durant tot el dia, els nens podran gaudir del parc infantil i de les activitats orientades a descobrir i interactuar amb la natura i l’entorn a l’hort orgànic.

Joves i Adults

Activitats, classes dirigides i fitness, a l'aire lliure o al gimnàs

Pel nostre públic a partir de 16 anys, oferim diverses alternatives com ara tornejos esportius (futbol, pàdel, tennis, bàsquet, ping-pong, waterpolo), activitats especials com arc i tir amb carrabina, rutes programades i zumba a l’amfiteatre. Gràcies a les nostres nombroses instal·lacions, podreu practicar el vostre esport preferit amb total comoditat. Per als qui li agrada la nit, el Resort ofereix el seu peculiar club-discoteca nocturna.
Assisteixi al nostre gimnàs per mantenir-se en forma, on trobareu tot tipus de màquines per realitzar cada tipus d’exercici. Sempre estarà acompanyat d’una persona que us podrà aconsellar en tot moment ia més participar en classes dirigides ia l’aire lliure com zumba, spinning, pilates, gap, ioga, stretching…

Espectacles Nocturns

Per a tota la família

Divertiu-vos assistint als espectacles del nostre gran amfiteatre romà amb musicals creats per l’equip d’animació, en els quals podreu participar en concursos, xous acrobàtics i tematitzats, tributs, música en viu i molt més.

Close
Close